11. september 2018

Guevtelen hearskah – Festmiddag 29.9. kl. 1900

Nytt av året på Raasten Rastah er «Guevtelen hearskah», som fritt oversatt til norsk er «Viddas delikatesser». Hvilke lekkerbiskener har den sørsamiske matkulturen å by på? 

Raasten Rastah har i samarbeid med en samisk kokk og Røros Hotell hentet inn de ypperste råvarene fra Rørosvidda og satt sammen en treretters meny som virkelig får munnen til å løpe i vann. Dette er en riktig festaften som blir krydret med egen toastmaster, utdeling av sørsamisk kulturpris og underholdning. Alle er hjertelig velkommen til en sørsamisk matopplevelse med en moderne tvist.

Guevtelen hearskah treretters meny:

Hovedretten fotografert av: Julia Fjellheim

Forrett

Blini med reinsdyrsblod, røkt ørret, fennikel- og epleslaw, samt ginmarinert granskudds- og urtedressing

Hovedrett

Reinsdyrsentrecôte med honningristede rotgrønnsaker, potet boulangère og tyttebærsjy

Dessert

Blåbærsuppe med pisket krydderfløte

1 glass husets vin rød/hvit, eller 1 flaske lokaløl, eller 1 flaske mineralvann

Kr 498,-

Barnebuffét i restaurant inkl. 1 flaske mineralvann kr 165,-

 

Påmelding innen torsdag 27.09 kl. 18.00 til Hilde M. Danielsen email, eller mob: 414 59 682.

Ta kontakt med Hilde M. Danielsen  for inngående informasjon, eller se vårt facebookevent.

By Stig Arne Somby Nyheter Share: