8. mars 2018

Utstilling «Ung samisk kunstner»

Vi inviterer unge samiske kunstnere i alderen 15 år og oppover til utstilling under Raasten rastah.

Vær kreativ i tiden fremover eller se hva du har gjort tidligere, vær modig, kontakt oss og still ut på Storstuggu, Røros til glede for festivalens besøkere. Motiv, uttrykk og teknikk velges på fritt grunnlag. Vårt eneste ønske er at kunstverkene viser et personlig og estetisk engasjement.Vær kreativ i tiden fremover eller se hva du har gjort tidligere, vær modig, kontakt oss og still ut på Storstuggu, Røros til glede for festivalens besøkere. Motiv og teknikk velges på fritt grunnlag. Vårt eneste ønske er at kunstverkene viser et personlig og estetisk engasjement.

Raasten rastah arrangeres
30. september – 3. oktober 2021 på Røros.

Hovedmålet med festivalen er «å skape en møteplass for samer på norsk og svensk side». Den primære målgruppa for festivalen er «den samiske befolkningen, men det er også en presentasjon av samisk kultur for andre». Festivalen ønsker å skape et godt og bredt tilbud for barn og ungdom. Det er viktig for festivalen å være en arena både for kunnskapsformidling og som en sosial og kulturell møteplass.

Høres dette interessant ut? For mer informasjon ta kontakt med:

  • Ida Ljungberg idalj@trondelagfylke.no eller mobil +46 70 754 59 95
  • Morten Tøndel morten.tondel@roros.kommune.no, mobil +47 977 61 509

Innmeldingsfrist: 1. september 2021

Hvis stor interesse kan antallet kunstverk begrenses per deltaker. Informasjon om festivalen finnes www.raastenrastah.no

Velkommen med din kunst!

By pikselpusher Nyheter Share: