Konsert med Agnete Saba i Falkbergetsalen

Lørdag 30. september kl. 21:30

Agnete Saba har tross sin unge alder rukket å tilbringe over et tiår i musikkbransjen. Musikkarrieren startet for alvor i 2008, da hun som 14-åring vant Melodi Grand Prix jr. med bandet The BlackSheeps og låten «Oro jaska beana» – en låt som samme år også høstet Spellemannspris for «årets hit».

Agnete har siden den gang blitt en folkekjær artist. Gjennom sine musikkutgivelser og medvirkning i flere kjente musikalske underholdningsprogrammer på TV, har hun vist seg som en viktig representant for Nord-Norge og Sápmi.

Det siste året har Agnete jobbet med ny musikk inspirert av naturen i Nord-Norge og samiske musikktradisjoner. Med tekster på både samisk og norsk har Agnete skapt et vakkert og kraftfullt musikalsk univers som inkluderer elementer fra pop, rock og elektronisk musikk.

Sommeren 2023 er Agnete klar til å entre livescenen igjen! Hun tar med seg fem eminente musikere og et repertoar bestående av både splitter nye låter og klassikere. Agnete og bandet lover god musikk og god stemning!

Billetter kjøpes her: Storstuggu.no
Billetter: 300, –  Voksen // 200,- Barn/ungdom under 20 år

[easy-social-share]