Joikbattle og Raasten rastah club night med DJ Ailo i Falkbergetsalen

Fredag 30. september kl. 21:00

Joikbattle er en nyskapende og unik samisk konsertopplevelse, som for første gang arrangeres under Raasten rastah. Her får du oppleve noen av de mest talentfulle og lidenskapelige joikerne i Saepmie sammen med profesjonelle musikere live på scenen i Storstuggu!

Joikbattle er ikke bare en konsert, det er en intens konkurranse mellom joikere der de utfordrer hverandre til å levere sine mest følelsesmessige og kraftfulle joiker. Du som publikummer er faktisk med på å bestemme utfallet. Gå ikke glipp av dette!

Etter joikbattle er det Raasten rastah club night. Der kan vi med glede presentere DJ Ailo, en av de heteste DJ-er i Saepmie! DJ Ailo skaper en eksplosiv atmosfære hvor musikk og lyd smelter sammen i en magisk opplevelse.

DJ Ailo har spilt på de største musikkfestivalene rundt om i Saepmie, og har en bred og hengiven fanskare som strømmer til hans konserter for å oppleve hans unike sound. Hans evne til å lese publikum og tilpasse musikken til dansegulvets behov gjør Raasten rastah  club night til en perfekt avslutning på fredagskvelden.

Billetter kjøpes her: Storstuggu.no
Billetter: 200, –  (18 års aldersgrense!)

Vi takker våre sponsorer til joikbattle:

  • Stensaas AS
  • Lifjell Bovre

[easy-social-share]