Ungdomsfest og konsert med DJ Ailo i hotellbaren på Røros hotell

Fredag 29. september kl. 19:00 – 21:30

Raasten rastah kan med glede presentere DJ Ailo, en av de heteste DJ-er på scenen akkurat nå i Saepmie! På Raasten rastah sin ungdomsfest vil DJ Ailo skape en eksplosiv atmosfære hvor musikk og lyd smelter sammen i en magisk opplevelse.

DJ Ailo er kjent for sin unike evne til å blande ulike sjangre på en sømløs måte og skape en energisk og euforisk stemning på dansegulvet. Med en uimotståelig blanding av house, electro, trance, EDM, joik og samisk musikk, vil han ta deg med på en musikalsk reise som vil få deg til å glemme alt annet og bare danse hele natten!

Ailo’s melodiske og hypnotiske beats kombinert med hans imponerende tekniske ferdigheter bak DJ-pulten vil garantert få blodet til å pumpe og pulsen til å stige. Med et imponerende lyd- og lysoppsett vil konserten bli en visuell fest som vil ta deg med inn i en annen verden.

DJ Ailo har spilt på de største musikkfestivalene rundt om i Saepmie, og har en bred og hengiven fanskare som strømmer til hans konserter for å oppleve hans unike lyd. Hans evne til å lese publikum og skape et samsvar mellom hans musikk og dansegulvets behov, gjør at ingen står stille på konserten – alle vil være med på festen!

Så kom og bli med oss og opplev ungdomskonsert med DJ Ailo. Ta med dine venner, dine dansesko og din egen energi, og la deg rive med av denne ekstraordinære konserten. Vær klar for å danse, svette og ha det moro under en natt du sent vil glemme!

Det blir 2 konserter for barn og unge:

  • Kl. 19:00 – 20:00 for de yngste
  • Kl. 20:00 – 21:30 for ungdom

Tillatt for alle, rusfritt

[easy-social-share]